Rahoittajan ratkaisu

OP Keski-Suomen asuntopalvelusta saat asiantuntevat neuvot ja omaan elämäntilanteeseesi sopivat ratkaisut asuntokaupan rahoitukseen ja vakuuttamiseen. Ykköstavoitteena on tarjota kokonaisvaltaista palvelua vaivattomasti ja luotettavasti. Käänny OP Keski-Suomen puoleen, kun olet vaihtamassa asuntoa, rakentamassa tai vaikkapa remontoimassa asuntoasi. Haetaan sinulle ja perheellesi sopiva ja turvallinen rahoitusratkaisu.

millaiseen-asuntoon-on-varaa-opkk

Millaiseen asuntoon Sinulla on varaa?

Omat varat ja pankin myöntämä asuntolaina ratkaisevat, minkä hintaisen asunnon voit ostaa. Perheen käytettävissä olevat kuukausitulot ja arvio perheen menoista vaikuttavat puolestaan ainan määrään.

Voiko asunnon ostamiseen liittyä riskejä? Asunto on suhteellisen turvallinen hankinta. Lainanottajan on hyvä ottaa huomioon myös korkotason vaihtelu ja mahdolliset muutokset omassa ansiotasossa. Riskeihin voi varautua jo lainan ottamisen yhteydessä. Itse asuntokin ja siellä oleva omaisuus kannattaa turvata vakuutuksella.

opkk-tarvitseeko-asunnonostamiseen-pmaa-rahaa

Tarvitsetko asunnon ostamiseen omaa rahaa?

Säästäminen kannattaa aina ja on eduksi myös asunnon hankinnassa. Säästäminen ja omarahoitus pienentävät myös lisävakuuden tarvetta.

> Lainalaskuri verkossa
> OP-bonuslaskuri

img_0545

Riittääkö asunto yksin vakuudeksi?

Tärkein asia lainan ottajalle on riittävät ja säännölliset tulot, minkä lisäksi lainalle tarvitaan vakuus. Asunto-osake tai omakotitalo on tavallisesti lainan vakuutena.

Mikäli oman rahoituksen osuus on vähäinen, niin vakuutena voidaan käyttää myös esimerkiksi toisen henkilön antamaa lisävakuutta tai valtion tai pankin antamaa takausta.

Tervetuloa kokemaan uudenlainen asiointikokemus Keljon finanssimyymälään.

Start typing and press Enter to search