Ostajan unelma

Jokaisella asunnonostajalla on omia unelmia ja tarpeita. Oman kodin ostamisessa on mukana niin fiilistä kuin faktaakin. Koti on tärkeä paikka. Sen tulisi luoda asukkaalleen turvallisen ja viihtyisän ympäristön lepäämiseen, rentoutumiseen ja elämiseen. Asumista koskevan tutkimuksen mukaan suomalaisten asuminen ilmentää vahvasti asukkaansa persoonaa ja omia mieltymyksiä – se on tärkeä osa identiteettiä.

Asunto on turvallinen sijoituskohde

OP Koti Keski-Suomi palvelee luotettavasti ja ammattitaidolla myös sijoittaja-asiakkaita. Tarjoamme asiakkaillemme kattavimman valikoiman sijoitusasuntoja ja OP Koti Keski-Suomen vuokrauspalvelu tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua sijoittaja-asiakkailleen. Uusi asunto on myös mainio sijoitusvaihtoehto, kysy asiasta lisää välittäjiltämme.

fiilista-ja-faktaa

Fiilistä ja faktaa

Millainen asunnonostaja minä olen? Tee itsellesi kysymyksiä, joilla selvität omia asumisen arvostuksiasi, tarpeitasi ja realiteetteja. Virittäydy myös toimimaan.

Sovi henkilökohtaisesta palvelusta OP Koti Keski-Suomen välittäjän kanssa ja tutustu erilaisiin ostajan palveluihin. Tee aktiivisesti kysymyksiä, vertaile asuntoja ja niiden hintoja. Hae jo alkuvaiheessa lainalupaus pankista.

opkk-henkilokohtaita-palvelua-yksityisnaytto

Yhdessä on kiva etsiä kotia

Hyödynnä OP Koti Keski-Suomen henkilökohtaista palvelua. Saat omalta välittäjältäsi laadukasta palvelua ja hyödyllisiä tietoja, sillä tunnemme eri asuinalueiden hintatason ja erityispiirteet.

Kerromme sinulle myös ostajan oikeuksista ja velvollisuuksista. Voit hyödyntää myös kumppaneidemme tarjoamia hyödyllisiä palveluita jo tässä vaiheessa, kun suunnittelet esimerkiksi potentiaalisen asunnon remontointia.

uutta-kotia-kohti-opkk2

Uutta kotia kohti

Kun olet kirjannut ylös toiveesi, unelmasi ja tarpeesi, niin tutustu aktiivisesti tarjolla oleviin asuntoihin.

Sovi yksittäisesittelyistä OP Koti Keski-Suomen välittäjän kanssa, sillä yksittäisesittelyistä saat paljon enemmän ja näet enemmän. Lähdetään yhdessä asunnon etsintään, kohti turvallista asuntokauppaa.

Hyödynnä OP Koti Keski-Suomen henkilökohtaista palvelua.

Start typing and press Enter to search