Annina SutkaJyväskylä

Myyntipäällikkö, LKV, KTM
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Olen käynyt Jyväskylän normaalikoulun ensimmäisestä luokasta lukion loppuun saakka. Valmistuin ekonomiksi Jyväskylän kauppakorkeakoulusta 2014 pääaineena markkinointi ja sivuaineena laskentatoimi. Olen suorittanut myös kattavasti pedagogisia opintoja Jyväskylän opettajankoulutuslaitoksessa. LKV-tutkinnon suoritin 2016.

Olen ollut finanssialalla suurimman osan työvuosistani. Pankin puolelta kokemusta on päivittäispalveluista ja markkinoinnin asiantuntijatehtävistä. Kiinteistönvälityspuolella olen saanut työskennellä tällä hetkellä kuusi vuotta. Kodin vaihto liittyy usein elämänmuutokseen ja samanaikaisesti voi olla paljon muitakin asioita meneillään. Tavoitteenani on kehittää itseäni koko ajan paremmaksi siinä mitä teen, jotta asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua ja apua kokonaisvaltaisesti silloin kun elämä muuttuu tai sitä halutaan muuttaa.

Tämä työ on mun juttu!

Minulla on vahva joukkueurheilutausta jalkapallon puolelta, joten olen ollut pienestä asti osana tiimiä ja oppinut, että hyviin tuloksiin pääseminen vaatii aktiivisuutta, yritteliäisyyttä ja yhteistyökykyä muiden ihmisten kanssa.

Opiskelupuolelta plakkarissa on ekonomin paperit.

Mitä työhöni tulee, niin sitä kuvaa osuvasti dynaamisuus, monipuolisuus ja tekemisen meininki. Saan voimaa ja hyvää energiaa muista ihmisistä. Parasta tässä työssä onkin kohtaamiset sekä se, että on pystynyt auttamaan ja viemään homman maaliin.

I also serve in English! If you have plans concerning housing, you are selling or buying, I’m happy to help.

Start typing and press Enter to search